Image Alt
Hierbij de

TICKET INFORMATIE.

ALLE WELLFIT EXPO TICKETS VOOR JOU OP EEN RIJTJE.

DAG- & WEEKEND STANDAARD TICKET

Wellfit Expo heeft verschillende soorten kaarten in de verkoop.

Zo kun je al voor 5 euro 1 dag en voor 8 euro 2 dagen rondlopen op de expo waar de standhouders met hun geweldige producten op de Marketplace staan.

Maar dat is niet alles, ook kun je de Streetdance Battle vrij bezoeken en kun jij jouw favoriete danser komen aanmoedigen. En de Zumba aanhangers komen ook aan hun trekken want er staat een mooie demonstratie op het menu.

Was dat het? Nee! Ook zullen verschillende merken hun mooie kleding showen tijdens de modeshows. Dothée heeft aan haar modeshow ook een Model Contest gekoppeld, dus extra leuk om te volgen! En dan zijn er ook nog vloggers! Wie dat zijn? Dat houden we nog even geheim.

WEEKEND ALL EVENTS TICKET

Wil je nu nog meer? Dat kan! Als je kiest voor het Weekend All Events ticket, kun je 2 dagen ALLE events bezoeken. Dus naast de standaard events kan je ook de BIFBB Belgische Kampioenschappen en The Diamond Cup bezoeken. Met dit ticket kun je gebruik maken van de standaard zit- en staplaatsen.

WEEKEND ALL EVENTS VIP TICKET

Maar wil jij helemaal vooraan genieten van al dit moois? Dan kun je kiezen voor het Weekend All Events VIP ticket. Als VIP kun je de events bekijken vanaf de mooiste plaatsen in de zaal. Ook is er een speciale VIP-room waar je even kunt relaxen en bekomen van al het spektakel.

WEEKEND ALL EVENTS VIP PLATINUM TICKET

En dan denk je: het kan niet gekker, maar dat kan wel! Als laatste hebben we het Weekend All Event VIP-Platinum ticket! Een hele mond vol… maar je krijg er ook wat voor, namelijk een mond vol! Je kunt met dit ticket onbeperkt eten en drinken!

Dus het gehele weekend onder de pannen, aanwezig bij alle events die er zijn, gebruik kunnen maken van de beste plaatsen, een afgesloten VIP-room en all you can eat & drink.

Maar dan zijn we er nog niet. Als kers op de taart: met dit ticket krijg je ook toegang tot The Galaxy Party op 23 oktober 2021!

Voor alle VIP-tickets en de tickets voor The Galaxy Party geldt dat er een beperkt aantal tickets beschikbaar is. Dus wil jij dit absoluut niet missen? Bestel dan snel je tickets en zorg dat je erbij bent! want helaas OP=OP en WEG=PECH

Ready to Rumble!

CYA AT THE WELLFIT EXPO.