Image Alt
Hierbij de

TICKET INFORMATIE.

ALLE WELLFIT EXPO TICKETS VOOR JOU OP EEN RIJTJE.

DAG- & WEEKEND STANDAARD TICKET

Wellfit Expo heeft verschillende soorten kaarten in de verkoop.

Zo kun je al voor 10 euro 1 dag en voor 15 euro 2 dagen rondlopen op de expo waar de standhouders met hun geweldige producten op de Marketplace staan. Maar ook zijn er diverse influencers, is er een foto studio en de Zumba aanhangers komen ook aan hun trekken want er staat een mooie demonstratie op het menu. Ook Crossfit staat nog op het menu en de liefhebbers van MMA komen ook aan hun trekken.

Was dat het? Nee! Ook kun je genieten van een geweldige modeshow. Dothée heeft aan haar modeshow ook een Model Contest gekoppeld, dus extra leuk om te volgen!

WEEKEND ALL EVENTS TICKET

Wil je nu nog meer? Dat kan! Als je kiest voor het Weekend All Events ticket, kun je 2 dagen ALLE events bezoeken (uitgezonderd van de workshops en Galaxy Party). Dus naast de standaard events kan je ook de BIFBB Belgische Kampioenschappen, The Diamond Cup en de Mind X Body Dance Battle bezoeken. Met dit ticket kun je gebruik maken van de standaard zit- en staplaatsen.

VIP PLATINUM WEEKEND TICKET

En dan denk je: het kan niet gekker, maar dat kan wel! Als laatste hebben we het Weekend All Event VIP-Platinum ticket! Een hele mond vol… maar je krijg er ook wat voor, namelijk een mond vol! Je kunt met dit ticket onbeperkt eten en drinken!

Dus het gehele weekend onder de pannen, aanwezig bij alle events die er zijn, gebruik kunnen maken van de beste plaatsen, een afgesloten VIP-room en all you can eat & drink.

Maar dan zijn we er nog niet. Als kers op de taart: met dit ticket krijg je ook toegang tot The Galaxy Party op 23 oktober 2021!

Voor alle VIP-tickets en de tickets voor The Galaxy Party geldt dat er een beperkt aantal tickets beschikbaar is. Dus wil jij dit absoluut niet missen? Bestel dan snel je tickets en zorg dat je erbij bent! want helaas OP=OP en WEG=PECH

Ready to Rumble!

CYA AT THE WELLFIT EXPO.