Image Alt
Welkom

PARTNERS.

WIJ VERWELKOMEN JOU GRAAG IN ONZE WELLFIT FAMILIE!.

WIL JIJ STANDHOUDER OF SPONSOR WORDEN?

WellFit Expo in het hart van België. Wij zijn een onderdeel van ABC Events Service en als ABC vinden wij het belangrijk om duurzame partnerships aan te gaan. Met een ruime waaier aan nationale en internationale partners en sponsors is ABC Events de partner voor jou en je zaak. Door ons exclusieve B2B meet and greet-evenement bieden wij jou de grootst mogelijke waarde voor je investering. Als ABC Events partner ben je een partner voor al onze events zonder extra kosten!

Met een persoonlijke adviseur van ABC Events ben je in een mum van tijd helemaal klaar voor de meest indrukwekkende Wellness en Fitness expo van de Benelux. Noem WellFit niet zomaar een expo, het is veel meer dan dat!

Van Belgische kampioenschappen tot internationale modellen wedstrijd, WellFit Expo heeft het allemaal! Met een ruime waaier aan exclusieve evenementen en wedstrijden zullen jij en je klanten zich geen moment vervelen op onze 100% Belgische Expo.

Ready to Rumble!

CYA AT THE WELLFIT EXPO.

Wil jij graag standhouder bij of sponsor van het Wellfit Expo event worden? Vul het onderstaande formulier in en wij sturen je de informatie toe.

E-MAIL ONS

Join our WellFit family