Image Alt
Maatregelen

COVID-19.

WAT JE MOET WETEN IN VERBAND MET COVID-19.

GEZICHTMASKERS VERPLICHT

Tijdens jouw verblijf op de WellFit Expo is het verplicht een mondkapje te dragen, uitgezonderd de momenten waarop je neerzit.

DESINFECTEREN EN REINIGEN

Zowel bij alle in- en uitgangen als op belangrijke plaatsen worden dispensers met desinfecterende gel geplaatst. We verzoeken jou regelmatig de handen te desinfecteren.

EENRICHTINGSVERKEER EN 1,5 METER

Op de Wellfit Expo zullen de paden zo worden aangelegd dat er een eenrichtingsverkeer ontstaat. Ook de stoelen bij de events zullen op afstand staan. Op die manier houden we voldoende afstand.

VOLDOENDE LUCHTVERVERSING

De locatie beschikt over een luchtzuiveringssyteem waardoor de lucht voldoende ververst wordt. Wij zullen waar mogelijk ook de deuren open laten staan voor zoveel mogelijk luchtcirculatie.

GOED REINIGEN OPPERVLAKKEN

Tijdens het Wellfit Expo event zullen alle oppervlakken die veelvuldig worden gebruikt, zoals toonbanken, leuningen en toiletten zeer regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd.

MAXIMUM AANTAL MENSEN OP LOCATIE

In verband met het houden van afstand zullen wij in de gaten houden hoeveel mensen zich op de locatie bevinden. Mocht het maximum bereikt zijn, zullen wij u vragen even geduld te hebben tot er mensen de locatie hebben verlaten.

KOORTSMETING

Bij binnenkomst zullen wij jou controleren op verhoging. Heb jij een koorts van 38,4 of meer, kunnen wij jou helaas niet toelaten op de WellFit expo.

SNELTEST

Vooralsnog is het niet nodig een sneltest af te nemen.

SAMEN KOMEN WE ER!

Wij hebben er het volste vertrouwen in dat wij er samen een geweldig event van gaan maken!