Image Alt
Maatregelen

COVID-19.

WAT JE MOET WETEN IN VERBAND MET COVID-19.

Toegang met Covid Safe Pass/PCR test

Toegang tot WellFit Expo enkel mogelijk na het voorleggen van een Covid Safe Pass of negatieve PCR test. Kinderen jonger dan 12 jaar hoeven dit niet voor te leggen.

DESINFECTEREN EN REINIGEN

Zowel bij alle in- en uitgangen als op belangrijke plaatsen worden dispensers met desinfecterende gel geplaatst. We verzoeken jou regelmatig de handen te desinfecteren.

Mondmaskers

Op de Wellfit Expo is het nog steeds verplicht een mondmasker te dragen wanneer je rondloopt. Enkel wanneer je neerzit, mag het mondmasker afgezet worden.

VOLDOENDE LUCHTVERVERSING

De locatie beschikt over een luchtzuiveringssyteem waardoor de lucht voldoende ververst wordt. Wij zullen waar mogelijk ook de deuren open laten staan voor zoveel mogelijk luchtcirculatie.

GOED REINIGEN OPPERVLAKKEN

Tijdens het Wellfit Expo event zullen alle oppervlakken die veelvuldig worden gebruikt, zoals toonbanken, leuningen en toiletten zeer regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd.

MAXIMUM AANTAL MENSEN OP LOCATIE

Momenteel zijn er nog steeds beperkingen in het aantal toegelaten personenen op een event. Daarom zullen wij in de gaten houden hoeveel mensen zich op de locatie bevinden. Mocht het maximum bereikt zijn, zullen wij u vragen even geduld te hebben tot er mensen de locatie hebben verlaten.

Ziek of symptomen?

Heb je klachten of voel je je ziek? Blijf dan thuis en kom niet naar het event.

SNELTEST

Vooralsnog is het niet nodig een sneltest af te nemen.

SAMEN KOMEN WE ER!

Wij hebben er het volste vertrouwen in dat wij er samen een geweldig event van gaan maken!